Henrik

Jeg er efterhånden blevet 65 år, og jeg har i mange år interesseret mig for bl.a. datalogi, rekreativ matematik, bridge, fjeldvandring, cykelferie og folkemusik. Det sidste desværre kun som tilhører, men alligevel. For nogle år siden var vi i Skagen til Skagen Festival, men ellers er det mest Tønder Festivalen vi gør i.

Jeg har nu været arbejdssøgende i lidt over tre år, men nu har jeg fået noget arbejde i forbindelse med Bridge+More.

I efteråret 2016 fik jeg konstateret tyktarmskræft der også havde spredt sig til leveren. Det er selvfølgelig ikke så rart, og efter et par kemobehandlinger blev jeg temmelig syg. En alvorlig infektion i blodet. Det ser ud til at infektionen er overstået, men jeg venter på besked fra kirurgerne mht. fortsættelsen. Onkologerne tør ikke give mere kemo.
   Og dog. Kemobehandlingen er genoptaget, men med mindre doser. Indtil videre (4 behandlinger) er det gået uden problemer, men effekten kendes endnu ikke.

Tønder Festival

Vi skal desværre ikke til Tønder i år.

Fra 2008 har festivalen solgt billetter over nettet
Festivalens billetsalg virkede denne gang (2009) udmærket, i det mindste for mig. Sidste år brød det sammen efter få minutter, og der var ingen information i lang tid selv om den generelle hjemmeside fungerede (om end noget hårdt belastet). Efter adskillige time offentliggjorde en eller anden Jens en alternativ URL i festivalens gæstebog.
   Var det et forsøg på at lokke naive billethungrende mennesker til at aflevere betalingskortoplysninger? Eller var det netop en alternativ URL til festivalens billetsystem? Jeg tog chancen, bestilte og betalte. Hvis det er svindel, så er det i hvert fald meget professionelt udført.

Det viste sig heldigvis at alt var o.k. Festivalen var, som sædvanlig, glimrende. Enkelte skuffelser, men også en uventet fremragende oplevelse: J. P. Cormier.

Gode klip fra YouTube

Kan man det?
Cykling på Skye

Runrig (med Donnie)
City of Lights/Dance Called America The Cutter
Og uden: Runrig -- The Story

Fairport 1970: Dave Mattacks, Dave Pegg, Dave Swarbrick, Richard Thompson, Simon Nicol
Walk a While with Me Dirty Linen Journey Man's Grace
Og i 2007
Sloth
Og i 2012
Instrumental Set
Swarb og Simon
Hen's March/Four Poster Bed/Time to Ring Some Changes
John Sheehan kan også:
Hen's March/Four Poster Bed

Et par, temmelig forskellige, udgaver af samme sang
De Dannan (Eleanor Shanley): Maggie og Ronnie Drew: Nora

Og lidt om bridge